Module 1-4 Leerling sectie beschikbaar

  • door

De in het Nederlands vertaalde versies van de lessen van de eerste vier modules van de Leerling sectie zijn nu beschikbaar op de www.friendsofquereia.nl website.

Het betreft gen door Josephine McCarthy geautoriseerde versies, maar ze zijn wel met haar toestemming vertaald en op deze website gepubliceerd.

Ik heb het materiaal vertaald terwijl ik nog geen Adept ben, en het is dus mogelijk dat er ‘fouten’ in de vertaling zitten, omdat ik nog niet het volledige inzicht heb van een Adept. het is wel zo dat ik een behoorlijk lange achtergrondgeschiedenis heb in de Westerse Esoterische Tradities, zodat inhoudelijk gezien een en ander in orde zou moeten zijn. Ook is al het matyerial proefgelezen door mensen met esoterische kennis.

Ik wens jullie veel plezier met dit materiaal en stel inhoudelijk commentaar op prijs.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.