Website friendsofquareia.nl in de lucht!

  • door

Vandaag is de www.friendsofquareia.nl live gegaan!

Deze website is de thuishaven van al het Nederlandstalige materiaal dat met Quareia en het werk van Josephine McCarthy te maken heeft. U kunt hier al het vertaalde werk vinden en downloaden. De website bevat tevens een schat an informatie over Quareia in de Nederlandse taal.

De website is bedoeld voor iedereen die Nederlandstalig is. Hoofdzakelijk Nederlanders en Vlamingen dus. Het materiaal is niet geschikt voor het Zuid-Afrikaanse taalgebied, omdat dit op het Zuidelijk halfrond ligt, en ook omdat de historische achtergrond van dit taalgebied te veel afwijkt van dat van Nederland en Vlaanderen. Zuid-Afrika kent ook een totaal andere godenwereld…

Deze website wordt hoofdzakelijk gebruikt om de vertaalde versies van het Quareia materiaal te verspreiden, en zal regelmatig worden bijgewerkt. Op dit moment zijn er al een aantal boeken van Josephine McCarthy vertaald, en de cursus is tot en met module vier van de Leerling Sectie vertaald. Houdt eer wel rekening mee dat het geen geautoriseerde vertalingen betreft van het werk van Josephine McCarthy, maar de vertalingen en de publicatie ervan is wel met haar toestemming gedaan, en de vertaler overlegt direct met Josephine McCarthy.

De website gaat ook Nederlandstalige documenten en geshcriften bevatten die nuttig zijn voor de studenten van Quareia, zoals vertalingen van klassieke teksten, voor zover de copyright wetgeving dit toelaat.

Houd deze website in de gaten, omdat hij regelmatig wordt bijgewerkt.

Tags:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.