Quareia Tarot Handboek beschikbaar

  • door

Josephine McCarthy maakt in haar boeken en in de Quareia cursus veel gebruik van Tarot kaarten en legpatronen. Omdat ik constateerde dat het redelijk veel rompslomp is om al die verschillende patronen terug te vinden, en mijn boeken nogal slijten bij het gebruiken van die legpatronen, heb ik besloten om ze allemaal in één handzaam boekje samen te brengen, zodat je ze veel makkelijker kunt gebruiken.

Het boekje bevat de patronen uit de boeken ‘Magisch Helen’,  ‘Tarot skills for the 21st Century’ en LXXXI De Stok van de Magiër’. Het tweede boek is niet vertaald en alleen in gedrukte vorm verkrijgbaar.

Het boek bevat tevens een korte uitleg van de kaarten van de Rider-Waite stok en de LXXXI stok.

Voor alle legpatronen geldt dat het zeer verstandig is om eerst de boeken van Josephine te lezen voor de achtergrond ervan. Dit geldt vooral voor de legpatronen uit ‘Magisch helen’.

Ik heb voor mezelf dit document dubbelzijdig afgedrukt en een ringband aan de korte kant van het papier gezet, zodat je de bladzijdes gemakkelijk kunt omslaan.

Je vindt het handboek hier.

Veel plezier met het handboek,

Martien van Ee

Tags: