Magie van de Noorderpoort

Magie van de Noorderpoort: De krachten van het Land, de Stenen en de Oudsten biedt een uiterst origineel en gedetailleerd beeld van de magie die te maken heeft met het land, het lichaam, de levenden en de doden. Geschreven door een van de meest vooropstaande adepten ter wereld die gespecialiseerd is in magie en de natuurlijke omgeving, biedt ‘Magie van de Noorderpoort‘ occultisten, paganisten, wicca’s, heksen en magiërs die voor hun omgeving werken, veel krachtige, natuurlijke en interessante manieren om zich magisch met het land en de natuur te verbinden.

Dit boek wijkt af van het zwaar geritualiseerde magische systeem van magie, en duikt daarentegen in de krachten die overal om ons heen stromen: de winden, de krachten van het land, de stemmen van de doden en de vele geesten die we in de natuur aantreffen. Het introduceert het concept van deelgenoot zijn van en samenwerken met de natuur, en het biedt een gedetailleerd inzicht in de praktische aspecten van het vriendschap sluiten met de landschappen die overal om ons heen zijn.

Magie van de Noorderpoort neemt ons mee op reis langs de magie van de aarde. Het behandelt manieren om met landwezens en wezens uit het Feeënrijk te werken, en leert ons ook om natuurlijke schrijnen te bouwen, in een magisch huis te leven, met de magische elementen te werken, en ons te verbinden met oude grafheuvels en graven. Het boek reikt ook dieper de natuur magie in en kijkt naar de krachten van schepping en vernietiging, het weven van kracht en het lot, en hoe je je kunt verbinden met stormen en er mee kunt werken.

Magie van de Noorderpoort
Magie van de Noorderpoort
Een boek van Josephine McCarthy dat een reeks praktische ervaringen met Magie beschrijft en uitlegt. …
Size746 KB
Downloaded27 times
Last Updated31 juli 2020
Downloaden