Magisch helen

Magisch Helen, geschreven door een van de meest vooraanstaande magische adepten van de wereld, is een overlevingshandboek dat magiërs, studenten in magie en de Mysteriën, occultisten, paganisten, tarot lezers, energie helers en occulte/paganistische exorcisten eenvoudigweg in hun bezit ‘moeten’ hebben. Hun avonturen hebben gevolgen die direct in kunnen werken op hun gezondheid en het welzijn van de geest en het lichaam – een aspect van de wereld van magie en divinatie dat zeer vaak over het hoofd wordt gezien.

Magisch Helen voert de lezer langs de ingewikkelde kanten van hoe je je lichaam en geest gezond kunt houden terwijl je de diepten van magie aan het doorvorsen bent. Het legt uit hoe energieën gevolgen kunnen hebben voor je gezondheid en wat je er tegen kunt doen, hoe je met magische klappen en aanvallen op je lichaam om moet gaan en hoe je divinatie kunt gebruiken als een manier om je energetische gezondheid in de gaten te houden. Er worden magische technieken voor visionaire heling gegeven, samen met verschillende manieren om zelf-heling en onderhoud aan te pakken, en hoe je jezelf schoon en beschermd kunt houden.

Zoals gewoonlijk schrijft Josephine McCarthy op een zeer aardse en no-nonsense manier, en Magische Heling is een noodzakelijk vademecum voor hen die er naar streven om voorbij de sluier te treden, wat hun pad ook moge zijn.

Josephine McCarthy is een schrijfster/lerares die in het Verenigd Koninkrijk woont, en ze is de directeur van de Quareia school voor magische opleidingen. Zij is een van de meest vooraanstaande magische adepten in de wereld en heeft decennia ervaring als magiër en internationaal lerares, en ze is de auteur van meer dan dertig boeken over occultisme en magie.

Magisch Helen
Magisch Helen
Een boek van Josephine McCarthy over wat de effecten zijn van magie op je gezondheid en wat je daar vanuit magisch perspectief mee kunt doen. …
Size2 MB
Downloaded12 times
Last Updated31 juli 2020
Downloaden