Quareia – De Adept

Er zijn op dit moment nog geen modules van de Adept sectie in het Nederlands vertaald.

Je kunt de Engelstalige modules en de bijbehorende lessen downloaden op de Engelstalige website, www.quareia.com.

Quareia de Adept is de derde en laatste sectie van de Quareia magische training. De volledige cursus is verdeeld in drie secties: Leerling, Ingewijde en Adept. Elke sectie kent tien modules en elke module bestaat uit acht lessen. Elk van de secties is ongeveer vijfhonderdduizend woorden: het is de meest uitgebreide, diepgaande en intelligente hedendaagse cursus die er momenteel in de wereld te krijgen is.

De methoden, informatie en technieken in de cursus zorgen er voor dat de magiër aan de slag kan met elke vorm van magie en er op de juiste manier mee kan werken doordat hij volledige kennis heeft van hoe die magie werkt, waarom het werkt en wat er achter zit. Het leidt de magiër ook langs het mystieke pad, een pad dat voorbij religies en geloof voert, en een pad waar de adept beweegt naar een mystieke vereniging met het universum om zich heen.

De modules van de Adept sectie behandelen onderwerpen als: Adept niveau Exorcisme, Planetaire Krachten, Gevorderde magische Patronen, Magische Constructie, de Dood en de Onderwereld voor gevorderden, het werken met Kracht, Lesmethoden, en hoe je een Adept kunt worden. Aan het einde van deze sectie zal de Adept alle vaardigheden, kennis en kracht hebben om de wereld in te stappen als een volledig getraind Adept.