Quareia – De Ingewijde

Er zijn op dit moment nog geen in het Nederlands vertaalde modules van de Ingewijde sectie beschikbaar.

Je kunt meer informatie over de modules vinden op de Engelstalige Quareia website, www.quareia.com,  en je kunt daar ook de Engelstalige modules met de bijbehorende lessen downloaden.

Quareia de Ingewijde is de tweede van drie secties van de Quareia magische training. De volledige cursus is verdeeld in drie secties: Leerling, Ingewijde en Adept. Elke sectie kent tien modules en elke module bestaat uit acht lessen. Elk van de secties is ongeveer vijfhonderdduizend woorden: het is de meest uitgebreide, diepgaande en intelligente hedendaagse cursus die er momenteel in de wereld te krijgen is.

De methoden, informatie en technieken in de cursus zorgen er voor dat de magiër aan de slag kan met elke vorm van magie en er op de juiste manier mee kan werken doordat hij volledige kennis heeft van hoe die magie werkt, waarom het werkt en wat er achter zit. Het leidt de magiër ook langs het mystieke pad, een pad dat voorbij religies en geloof voert, en een pad waar de adept beweegt naar een mystieke vereniging met het universum om zich heen.

De modules van de Ingewijde sectie leren je over Exorcisme, de Krachtdynamiek van Schepping, Godheden, Engelen en Demonen, Magisch Helen, Kernvaardigheden van een Ingewijde, Wezens van het Land, Geboorte, Dood en de Onderwereld, en de voorbereiding op adeptschap. De Ingewijde zal alle vaardigheden, kennis en kracht hebben om de laatste uitdaging van de Adept fase van de training aan te gaan.