De Leerling – Module 10

Het Begrijpen van Vernietiging

Let op! Deze module is nog niet naar het Nederlands vertaald.

Een diep begrip van vernietiging is uitermate belangrijk voor magiërs en iets dat vaak over het hoofd wordt gezien. In de Westerse cultuur is men erg bang voor vernietiging en alles dat er bij hoort en het wordt weinig begrepen. Deze in de cultuur ingebouwde vermijding van vernietiging sijpelt door naar magie en spiritualiteit. En dat leidt weer tot onevenwichtige magie en, paradoxaal genoeg, vernietigende spiritualiteit.

In deze module kijken we naar verschillende aspecten van vernietiging en het verschil tussen noodzakelijke en overbodige vernietiging. We kijken ook naar de krachtpunten van vernietiging die inherent zijn aan het land, de rollen van de verschillende wezens en krachten die zich bezighouden met vernietiging, alsmede de daadwerkelijke energetische dynamiek vanaf de bron tot aan de uitkomst.

Mocht je een mentor willen hebben tijdens de Ingewijde sectie van de Quareia training, dan kun je je daar voor opgeven als je bent begonnen met het bestuderen van module tien

Voor de volledige details van de aanmeldingsprocedure kun je ons een email sturen via de contact link onder aan de pagina (contact: Josephine McCarthy) en de mail de volgende titel te geven: Mentor Application Email Lees voordat je je aanmeldt eerst de mentor details bij het Overzicht van de volledige cursus’ op de ‘about’ pagina.


Informatie Over de studie

LEES DIT VOORDAT JE AAN DE CURSUS BEGINT

 1. Houd een eigen tempo aan Sommige modules kunnen gelijktijdig worden gedaan en andere niet. Je zult snel inzien welke lessen wekelijkse oefeningen zijn die doorlopen en welke je afzonderlijk op moet focussen. Werk een rooster uit voor je studie/experimenten dat voor jou werkt. Er loopt geen stopwatch mee en het is geen race.

2) Maak zowel op papier als digitaal aantekeningen. dat is erg belangrijk. Zorg dat je een oefenschrift hebt voor elke module. Geef duidelijk aan bij welke les de aantekeningen horen en berg het schrift op als je de module hebt afgerond. Het is belangrijk dat je je werk zowel op papier als op je computer hebt. Doe je opstellen en schriftelijke opdrachten op een computer en sla ze op ook op een USB stick zodat je een veilige kopie hebt.

Als je een mentor wilt hebben voor je Ingewijde en Adept training, dan zul je deze digitale en geschreven aantekeningen als onderdeel van je aanvraag moeten overleggen. Zonder de aantekeningen kun je geen mentor toegewezen krijgen.

3) Leer om flexibel te zijn en je aan te passen. Als je iets in de cursus tegenkomt waarvan je niet zeker weet hoe je het moet doen of dat je niet volledig begrijpt, neem dan wat afstand en denk er over na. Het is belangrijk dat je je leert hoe je je moet aanpassen, experimenteren en vooruit gaan zonder dat je elke stap telkens opnieuw uitgelegd moet krijgen – als je vast komt te zitten, werk dat dan zelf uit.

4) Loop niet vluchtig door de lessen heen. Dan leer je dus niets en je zult je niet goed ontwikkelen. Doe langzaam aan en neem je tijd. Sla ook geen lessen over, ook niet als je denkt dat je het onderwerp al goed kent.


Vergeet niet, twintig minuten per dag oefenen is veel beter dan een of meer uren twee keer per week. Weinig maar vaak is de sleutel.”

— Josephine McCarthy